Solutii speciale de administrare avansata a lichiditatilor

Solutii de concentrare efectiva a lichiditatilor, domestic si cross border in cadrul grupului UniCredit, pentru societati de tip holding si/sau grupuri de companii.

Sau altfel spus, solutii de concentrare intre conturile curente ale aceleiasi companii. Poti beneficia de urmatoarele variante:

  • Zero balancing – soldurile pozitive/negative sunt transferate/acoperite in/din contul principal la sfarsitul zilei (soldul la sfarsitul zilei in conturile participante va fi 0);
  • Target balancing – conturile participante vor avea un sold de final de zi in suma prestabilita ca urmare a transferurilor in/din contul principal;
  • Reverse balancing – transferurile sunt efectuate la sfarsitul zilei (soldul va fi 0 pentru conturile participante) si a doua zi dimineata se efectueaza reversul acestora.

Pentru informatii suplimentare ne poti contacta direct la adresa cashmanagement@unicredit.ro sau prin intermediul ofiterului tau de cont.

UniCredit Bank iti ofera o serie de solutii performante de concentrare a lichiditatilor. Acestea reprezinta servicii non-standard de operatiuni pe conturi pe baza de mandate, pentru societati de tip holding si/sau grupuri de societati, in scopul administrarii fluxurilor de capital si gestionarii lichiditatilor societatilor din grup/holding (operatiuni de trezorerie).

Banca noastra ofera solutii de cash pooling efectiv, atat domestic cat si cross border in cadrul Grupului UniCredit. Fiecare solicitare de concentrare lichiditati va fi discutata in detaliu cu tine pentru a stabili solutia cea mai potrivita companiei tale din punct de vedere structura conturi, valute implicate etc.

In prealabil, UniCredit Bank indruma grupul de companii sa solicite consiliere legala si fiscal privind implicatiile fiscale, reflectarea in contabilitate, abilitatea legala de participare in cadrul unei astfel de structuri.

Pentru informatii suplimentare ne poti contacta direct la adresa cashmanagement@unicredit.ro sau prin intermediul ofiterului tau de cont.

Spinning wheel animation

Loading