Termeni legali

Toate informatiile continute in acest website sunt proprietatea UniCredit Bank S.A.

UniCredit Bank S.A. isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura website-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.

Informatiile prezentate pe acest website constituie o sursa de informare fara a reprezenta o oferta ferma de a contracta sau o oferta de vanzare-cumparare a vreunui instrument financiar ori produs. Cotatiile cursurilor valutare, coordonatele instrumentelor financiare, procentelor si a produselor oferite pot fi modificate in functie de schimbarile economice nationale si/sau internationale.

Banca nu este si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nicio inadvertenta ori eroare in descrierea informatiilor prezentate in acest site. Pentru a afla informatii mai detaliate despre produsele si serviciile UniCredit Bank S.A. poti contacta orice functionar la ghiseele bancii noastre sau suna serviciul Call Center la 021.200-20-20.

De asemenea, Banca nu este responsabila pentru exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul bancii.

Orice incercare de modificare a informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal – UniCredit Bank S.A., da dreptul UniCredit Bank S.A. sa se adreseze instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice UniCredit Bank SA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Conform reglementarilor legale in vigoare precum si pentru a putea efectua transferul de fonduri catre strainatate sau anumite transferuri autorizate special, esti obligat sa furnizezi  datele care apar in ordinul de transfer.  In lipsa acestor date este imposibila efectuarea  transferurilor.


Cu ocazia transferului de fonduri catre strainatate si de asemenea in cazul unor transferuri autorizate special, datele care apar in ordinul de transfer al clientului sunt transferate de catre Societatea de Telecomunicatii Financiare Interbancare Globale (SWIFT) catre institutia financiara a beneficiarului transferului. Aceasta organizatie este singura de acest gen care este activa in intreaga lume si are sediul in Belgia. Din ratiuni care tin de securitatea sistemelor, SWIFT stocheaza datele tranzactionale pentru o anumita perioada in centrele sale de date care sunt situate in Olanda si in Statele Unite ale Americii.


Scopul colectarii datelor este: (i) desfasurare servicii financiare bancare, (ii) marketing, reclama si publicitate, (iii) rapoarte de credit, (iv) colectare debite/recuperare creante, (v) servicii de asigurari si reasigurari si alte scopuri: prevenire fraude, servicii swiftnet fin. Scopul prelucrarii este inregistrat  in Registrul de evidenta ANSPDCP al prelucrarilor de date sub numarul 10964, conform Legii nr. 677/2001; Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la UniCredit Bank SA, insotita de o copie a actului de identitate. De asemenea, iti este recunoscut dreptul de a te adresa justitiei. Daca unele din datele despre tale sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil.


Ratiunea pentru care furnizam aceasta informatie o reprezinta recomandarea Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, ca reactie la accesul autoritatilor Statelor Unite ale Americii la datele transferate in centrele de date ale SWIFT aflate in SUA pentru scopuri legate de combaterea terorismului international.


Observatie:


*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; 

*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

UniCredit Bank SA, societate administrata in sistem dualist, cu sediul in Romania, Bucuresti, Bd. Expozitiei Nr.1F, Sect 1, inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J40/7706/1991, in Registrul Bancar sub nr. RB-PJR-40-011/18.02.1999 si inregistrata la ANSPDCP cu notificarea nr.10964, cod unic de inregistrare 361536, atribut fiscal RO, capital social subscris si varsat 455.219.478,30 RON.

Spinning wheel animation

Loading