Solutii de carduri

UniCredit Bank iti ofera o gama variata de produse de card si solutii complexe de acceptare la plata a cardurilor pentru dezvoltarea business-ului tau.

Carduri credit

UniCredit Bank ofera clientilor corporate un card de credit exclusivist, care, pe langa functionalitatea clasica a unui card de credit, contine o gama variata de beneficii atent selectionate, pentru o experienta unica a unui card Premium.

MasterCard Corporate Credit Card este un card Premium atasat la contul de credit al companiei in euro sau lei. Are o perioada de gratie de pana la 45 de zile, aplicabila tranzactiilor efectuate la comercianti (POS/imprinter/internet), care sunt rambursate la data scadenta in totalitate sau conform cu minimul de plata mentionat in raportul de activitate. 

Utilizare

Poate fi folosit pentru:

 • Plata bunurilor si a serviciilor furnizate de catre comerciantii acceptanti, acolo unde este afisata sigla MasterCard si care au terminale de plata electronice (POS) sau imprinter-e (numai pentru carduri embosate);
 • Efectuarea de tranzactii de plata de tip contactless prin intermediul cardului in limita a 100 lei/tranzactie, pentru care nu mai este necesara tastarea cordului PIN;
 • Retragerile de numerar de la ATM-uri, pe baza codului PIN;
 • Retragerile de numerar de la terminalele POS de la ghiseele altor banci, care au sigla MasterCard afisata;
 • Tranzactii pe Internet si MOTO (Mail Order/Telephone Order);
 • A afla informatii despre soldul contului la ATM-urile UniCredit Bank, pe baza codului PIN;
 • Schimbarea codului PIN la ATM-urile bancii;
 • Mini-extras de la ATM-urile bancii, pe baza codului PIN;
 • Plata factura utilitati la ATM-urile bancii.

Beneficii atasate cardului MasterCard Corporate Credit

 • Reduceri la comerciantii Parteneri MasterCard, in cadrul programului MasterCard Elite;
 • Acces in peste 600 de lounge-urile VIP din aeroporturi din intreaga lume la prezentarea cardului Priority Pass;
 • Acces in Business Lounge-ul din aeroportul Henri Coanda Bucuresti, individual, la prezentarea cardului de credit Corporate;
 • Asistenta de calatorie in strainatate este disponibila la nivel mondial, 24/24h;
 • Asigurarea de calatorie atasata cardurilor. Incepand cu data de 01 martie 2015 beneficiezi, in mod gratuit, de asigurarea de calatorie oferita de Axeria Assisance Limited, clientilor UniCredit Bank.

Cardurile pot fi utilizate la cele 15.000 de ATM-uri din reteaua UniCredit in 16 tari europene (Italia, Austria, Germania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Ungaria, Polonia, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Turcia, Ucraina, Romania), beneficiind de acelasi comision de retragere perceput de banca in reteaua proprie.

Polita de asigurare AXASS/UNI/01/2015 pentru calatorie in strainate se prelungeste, incepand cu data de 01 martie 2018, pentru 1 an.

Ca posesor al unui card de credit MasterCard Corporate beneficiati, in mod gratuit, de asigurarea de calatorie, oferita de Axeria Assisance Limited clientilor UniCredit Bank.

Calatoriile asigurate sunt cele in afara granitelor teritoriale ale Romaniei, tarii de cetatenie si tarii de resedinta a dumneavoastra, din momentul parasirii acestor granite pana in momentul reintoarcerii in cadrul acestor granite, insa nu mai mult de 90 de zile consecutive de la data inceperii calatoriei.

Conditia activarii asigurarii este sa fi efectuat, cu cardul valid incadrat in una din categoriile de mai sus, cel putin o tranzactie, in ultimele 3 luni premergatoare inceperii calatorie. In plus, la momentul accesarii numarului de urgenta, cardul in cauza este valabil. Clientii care pot beneficia de aceasta asigurare nu au implinit varsta de 70 ani la data inceperii valabilitatii politei de asigurare  adica la data de 1 martie 2018.

Evenimentele asigurate sunt: Deces - accident, Invaliditate pemanenta partiala - accident, Cheltuieli medicale de urgenta - accidente si imbolnaviri, 24 ore servicii de asistenta in toata lumea, Pierderea bagajelor inregistrate, Intarzierea cursei aeriene, Raspundere civila personala fata de terti

Pentru a beneficia de aceasta asigurare este necesar ca toate termenele si conditiile de asigurare, puse la dispozitie de asigurator, sa fie indeplinite. Termenii si conditiile de asigurare sunt disponibile aici.

Pentru mai multe detalii privind acest produs, te rugam sa iei legatura cu Relationship Managerul Companiei tau.


Carduri debit

Cardurile de debit oferite de UniCredit Bank sunt - Visa Business Electro, Visa Business Electron Co-branded Metro, Visa Business Silver, Visa Business Gold, MasterCard Business Gold si sunt carduri cu CHIP, asigurand astfel o protectie sporita.

Operatiunile care pot fi efectuate cu un card de debit corporate

 • Plata bunurilor si a serviciilor furnizate de catre comerciantii acceptanti, acolo unde sunt afisate siglele Visa si/sau MasterCard si care au terminale de plata electronice (POS) sau imprinter-e (numai pentru carduri embosate);
 • Retrageri numerar de la ATM-uri, pe baza codului PIN;
 • Retrageri numerar de la terminalele POS de la ghiseele altor banci, care au siglele Visa si/sau MasterCard afisate;
 • Tranzactii pe Internet si MOTO (Mail Order/Telephone Order);
 • Informatii despre soldul contului la ATM-urile UniCredit Bank, pe baza codului PIN;
 • Schimbare cod PIN la ATM-urile bancii;
 • Mini-extras de la ATM-urile bancii, pe baza codului PIN;
 • Plata factura utilitati la ATM-urile bancii.

Cardurile pot fi utilizate la cele 15.000 de ATM-uri din reteaua UniCredit in 16 tari europene (Italia, Austria, Germania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Ungaria, Polonia, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Turcia, Ucraina, Romania), beneficiind de acelasi comision de retragere perceput de Banca in reteaua proprie.

Pentru informatii suplimentare ne poti contacta direct la adresa cashmanagement@unicredit.ro sau prin intermediul ofiterului tau de cont.

Acceptarea la plata a cardurilor reprezinta solutia completa si sigura de plata cu ajutorul cardului bancar, care contribuie la imbunatatirea activitatii desfasurate de tine. 

Cu acest serviciu, vei putea incasa contravaloarea produselor si serviciilor comercializate, prin plata cu cardul Visa, MasterCard sau AmEX*. Astfel, le oferi cumparatorilor un mijloc alternativ de plata, intr-o maniera sigura si comoda, construind o relatie pe termen lung cu acestia.

*UniCredit Bank ofera si acceptarea la plata a cardurilor AmEX, prin parteneriatul incheiat cu singura banca detinatoare a licentei pentru Romania. Daca intentionezi sa devii comerciant acceptator de carduri AmEX prin POS-urile UniCredit Bank, solicitarea ta va fi analizata si confirmata impreuna cu partenerul mentionat. Toate detaliile necesare implementarii se vor stabili impreuna cu specialistul de Cash Management al UniCredit Bank, ca unic punct de contact.

Poti opta intre:

 • plata la POS cu card prezent - cea mai utilizata metoda de plata;

 • plata la POS fara card prezent - modalitate de plata specifica doar anumitor domenii de activitate (ex: agentie de turism, agentie de inchiriere masini sau hotel/pensiune);


Daca exista solicitari speciale de integrare cu casa de marcat (ECR), banca te poate asista in procesul de integrare al acesteia cu POS-ul.

Alege dintre cele 4 functionalitati aditionale potrivite afacerii tale:  

Discountry - Program de loializare a clientilor UniCredit Bank

Poti opta sa deveniti unul dintre comerciantii parteneri UniCredit Bank la programul de fidelitate Discountry dedicat detinatorilor de carduri de debit si de credit ai bancii emise de Unicredit Bank.  Pentru fiecare plata efectuata la POS, clientii pot plati pana la 12 rate rate egale fara dobanda sau pot beneficia de reduceri, ceea ce le ofera un motiv in plus pentru a face mai multe cumparaturi. Numarul de rate sau nivelul de reducere este stabilit de tine.

Cash Back - Serviciul de eliberare numerar la POS

Acest serviciu permite clientilor retragerea de numerar la POS, in limita a 150 lei/ tranzactie, atunci cand acestia platesc cu un card Visa sau MasterCard cumparaturile facute in magazinul tau. Suma retrasa in numerar se debiteaza automat din contul detinatorului de card si se crediteaza fara comisioane suplimentare in contul companiei tale.

Acceptare tranzactii contactless

Prin noua tehnologie contactless (denumita PayPass la MasterCard sau PayWave la Visa), clientii pot efectua rapid plati de mica valoare de pana la 100 RON, prin simpla apropiere a cardului de POS, fara a mai fi necesara tastarea codului PIN si/sau semnarea chitantei. Aceasta noua tehnologie reduce timpul petrecut de clienti la casa.

Unique Pay - Serviciul de incasare facturi la POS


Unique Pay este solutia propusa de UniCredit Bank pentru incasarea facturilor (telefonie / utilitati) prin POS-ul instalat de banca noastra. Poti oferi clientilor posibilitatea de a achita facturile atat cu card cat si cu cash, fie prin simpla introducere a numarului de telefon / cod de abonat, fie cu ajutorul unor cititoare de cod de bare atasate la POS.


INFORMATII SUPLIMENTARE

Pentru informatii suplimentare ne poti contacta direct la adresa cashmanagement@unicredit.ro sau prin intermediul ofiterului tau de cont.

Spinning wheel animation

Loading